Over Akazi

Akazi is een full-service ingenieurs- en managementbureau dat zowel engineering- als (interim)management opdrachten uitvoert. Opdrachten variƫren van het ontwerpen van een nieuw product tot het reorganiseren van een volledige afdeling.

Engineering
Akazi helpt bedrijven die op zoek zijn naar op maat gemaakte gereedschappen, werktuigen, machines, installaties of technische onderdelen. Wij assisteren in het in kaart brengen van de behoefte en vertalen dit in een conceptontwerp. Daarna verzorgen wij het detailontwerp inclusief volledig voor productie geschikte werktekeningen en een solide constructiedossier. Hier houdt het nog niet op; wij begeleiden de fabricage van het volledige prototype en wij nemen zelfs de outsourcing van (serie) productie volledig op ons.

Management
Naast ontwerp- en productie vraagstukken, houdt akazi zich bezig met het assisteren van bedrijven die op managementgebied, al dan niet in een technische omgeving, tijdelijk een invullingsprobleem hebben. Deze klanten kunnen wij ondersteunen door tijdelijk de gewenste managementwerkzaamheden te verzorgen en indien nodig de afdeling of zelfs het gehele bedrijf te reorganiseren.